• Plati 100% sigure
  • Produse originale
  • Banii inapoi garantat
  • Livrare rapida de pana la 5 zil
0
0,00 lei
Coșul meu
Contactați-ne
info@tvprodus.ro

Difuzor de aromaterapie cu ultrasunete, Umidificator

  • Difuzorul de aromaterapie foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a dispersa uleiurile esentiale volatile in incaperi.
  • Odorizeaza si improspateaza aerul, elimina bacteriile si ajuta la imbunatatirea starii de spirit.
  • In functie de uleiurile pe care le vei utiliza vei descoperii pe langa aromele incantatoare ale naturii si remedii pentru diverse afectiuni respiratorii, ale pielii, stres, insomnie, etc.
  • Umidificator cu ultrasunete si functie de aromaterapie: poate functiona atat ca difuzor de aromaterapie cat si ca umidificator cu aburi reci pentru incaperi.
  • Lampa ambientala cu 7 culori: mod selectare culoare preferata la doua intensitati, lumina de noapte / zi sau mod schimbare automata a culorilor (cromoterapie)

Silentios: difuzorul de aromaterapie prin tehnologia ultrasonica silentioasa iti va respecta orele de lucru de la birou si orele de somn. Specialitatea lui este de a creea o atmosfera relaxanta.

Beneficii de sanatate: cu ajutorul uleiurilor esentiale Bio vei avea parte de un adevarat tratament natural, descopera sutele de beneficii pe care natura este capabila sa ti le ofere.

Preț comun 99,90 lei

Economisiți 10,00 lei

Prețul pentru tine 89,90 lei

Detalii despre produs

Aromaterapia este o practică care îți va aduce nenumărate beneficii atât asupra ta, cât și asupra atmosferei din locuința ta.

Aromaterapia este cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra sanatatii mintale, fizice si afective.

Printre principalele avantaje ale folosirii unui difuzor pentru aromaterapie se numără:

 

  • Împrospătarea naturală a atmosferei
  • Particulele de praf sunt îndepărtate, sau depunerea lor este descurajată
  • Mirosul neplăcut, cum ar fi cel de țigară, este eliminat
  • În funcție de uleiurile pe care alegi să le folosești, utilizarea unui astfel de difuzor poate să contribuie la întărirea imunității.
  • Se dovedește util în prevenirea alergiilor, elimină acarienii și are efect anti-bacterian.
  • Ajută la eliminarea stresului și contribuie la o stare echilibrată mentală și fizică.

Difuzoarele de aroma iti permit sa te bucuri de acest tratament relaxant chiar la tine acasa sau la locul de munca, fara cheltuieli prea mari.

Trebuie doar sa alegi un ulei esential intr-o aroma care sa ti se potriveasca. Particulele de apa combinate cu uleiurile esentiale purifica si umidifica aerul din incapere.

Datorita tehnologiei cu ultrasunete, uleiurile esentiale sunt descompuse in milioane de microparticule care sunt dispersate in aerul din incapere. Particulele de ulei esential vor ramane suspendate in aer timp de cateva ore pentru a-l reimprospata.

Acesta este genul de aparat pe care abia astepti sa-l pui in functiune si nu va trece mult timp pana sa-ti dai seama de avantajele lui. Avand lumina led cu 7 culori si doua trepte de intensitate a luminii, poate fi folosit si ca lampa de veghe in camera copilului.

Lumina este ambientala, calda, placuta. Avand doua trepte de intensitate a luminii, poate fi folosit atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte. Aparatul trece pe rand intre cele 7 culori disponibile sau poate fi setat la o singura culoare, la alegere din cele 7 disponibile. De asemenea, lumina se poate opri.

Folosind cea mai noua tehnologie cu ultrasunete, difuzorul de aroma difusor are un design modern, este compact si foarte usor de utilizat. Totodata este foarte silentios ceea ce face ca senzatia de relaxare sa fie completa.

Capacitate de 300 ml de apa, emisia vaporilor fiind de cel putin 4 ore fara a fi necesara realimentarea rezervorului.

Oprire automata: aceasta functie va proteja suprasolicitarea difuzorului atunci cand va ramane fara apa.

 

Aerul proaspăt și o casă frumos mirositoare îmbunătățesc sănătatea dvs. și a familiei. Difuzoarele de arome (cunoscute sub numele de odorizante de aer) umple camera ta cu parfumuri plăcute în mod rapid și plăcut. Dozatoarele de parfumuri funcționează bine, împiedicând mirosurile neplăcute și creând o atmosferă de bunăstare. Aromele au efecte diferite și vă pot face să vă simțiți relaxați sau au efect revigorant. Difuzoarele de aromă de la Stadler Form pot fi folosite cu uleiuri esențiale naturale acasă sau în biroul dvs. pentru a crea atmosfera dorită.

 

Pachetul conține

  • 1x Difuzor capacitate maxima de 150 ml
  • 1x Cablu USB
  • 2x Rezerva burete

Marcarea produsului

Clienții au cumpărat de asemenea

//