• Plati 100% sigure
  • Produse originale
  • Banii inapoi garantat
  • Livrare rapida de pana la 5 zil
0
0,00 lei
Coșul meu
Contactați-ne
info@tvprodus.ro

Obrazek kuryra a zakaznika

Produsele comandate pot fi livrate la adresa dumneavoastră prin intermediul serviciilor de curierat internațional sau puteți să le luați la orice punct de pachetomate ales de dumneavoastră ("ridici un pachet de la easybox").

Lista punctelor de ridicare le veți putea găsi o dată cu alegerea modului de livrare după completarea comenzii.

Dacă veți avea nevoie de orice fel de ajutor la achiziționarea produselor, contactați-ne prin poșta electronică: info@tvprodus.ro.

Ridici un pachet de la easybox 17,90 Lei.

Taxa de livrare prin curier este 24,90 Lei.

Vă trimitem produsele ambalate corespunzător și veți plăti curierului după primirea coletului (Prin numerar sau card de plată la primirea comenzii).

În cazul în care produsele au fost achitate cu ajutorul cardului sau prin internet banking, nu trebuie să achitați curierului (Serviciu limitat temporar).

Ambalarea este gratis. Produsele sunt trimise prin curier și vor fi livrate în 5 zile lucrătoare de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii dumneavoastră. În cazul ofertelor speciale termenul de livrare poate fi prelungit la 7 zile lucrătoare, sau cum este menționat in descrierea produsului respectiv. Împreuna cu produsele comandate veți primi o factură, care servește ca document fiscal și ca certificat de garanție.

 

Livrarea este garantată de compania de curierat internațională. Cu părere de rău, nu vă putem asigura că curierul o sa va contacteze dinainte pentru a verifica prezența dumneavoastră la adresa stabilită. Daca curierul nu vă găsește adresa, vă va lăsa un mesaj.

 

Dacă produsele comandate nu sunt la dispoziția noastră, sau în cazul în care în timpul comenzii apar oarecare probleme, va vom contacta la adresa de contact, respectiv la numărul de telefon menționat in comanda dumneavoastră.

 

Dacă nu ați primit produsele în termenul indicat și nu ați fost contactat de către noi, contactați-ne prin poșta electronică: info@tvprodus.ro.

Suntem la dispoziția dumneavoastră de luni pînă vineri, între orele 8:00 și 17:00.

//